HERSTELLING

Zit je bril wat los of heb je last van irritatie door afgesleten neuspads? Sam heeft alle tools bij de hand om monturen, glazen en brilonderdelen professioneel te herstellen. In haar atelier ontfermt ze zich over alle huismerken van 5AM Optics maar evengoed over andere brillen die wat liefdevolle aandacht nodig hebben.

Herstelling van monturen

Naargelang het gebruikte materiaal kunnen de meeste monturen gesoldeerd, gepolijst en herlakt worden. Ook een bril die plots scheef op je neus staat, weet Sam snel weer rechtgezet.

Herstelling of vervanging van glazen

Gebroken of aangetaste glazen kunnen in een aantal dagen vervangen worden. Liet één van de glazen los uit het frame? Probeer die er niet zelf weer in te plaatsen. Sam heeft als opticien een geoefende hand en plaatst het glas er zo weer in, zonder risico op schade.

Herstelling of vervanging van brilonderdelen

Uiteraard kan je bij 5AM Optics terecht voor kleine brilherstellingen zoals het vastzetten van scharnieren, het vervangen van neuspads of oortips en het correct afstellen van een zonneclip op je montuur.

5AM Optics - Sam Govaert
Brilherstelling
5AM Optics – Herstelling


Kom ook regelmatig langs voor een onderhoud van je bril om er zo lang mogelijk plezier aan te beleven. Voorkomen blijft beter dan genezen!