New in: stijlvol onder de zon met Max Mara

Kijk jij ook al uit naar de eerste lentezon? 5AM Optics begroet ze in stijl met een gloednieuw brillenmerk: Max Mara. De zonnebrillenlijn van het gelijknamige Italiaanse modelabel valt op dankzij sterke contouren en een hoog divagehalte. “Het is een ander type collectie dan waar ik gewoonlijk voor ga”, introduceert Sam het merk. “Meer bling bling, maar wel topkwaliteit én budgetvriendelijk.”

Zonnebrillen met op en top Italiaanse attitude

Ideaal voor fashionable ladies die een statemunt durven maken met hun eyewearkeuze, stralen de zonnebrillen van Max Mara een en al sprezzatura uit. Oversized monturen uit sterk acetaat krijgen een sierlijke finishing touch met een gouden ‘M’ aan de zijkant, waar je aan de veren van sommige metalen exemplaren een diamantje spot. Pittige uitvoeringen in onder meer zwart, rood en tortoise shell onderstrepen het gewaagde doch klassevolle karakter.

Draag jij je zonnebril bij voorkeur als een echte donna? Dan heb je geluk! Ondanks de high-end look zijn de modellen van Max Mara best betaalbaar. Je scoort er al één vanaf 140 euro.  

Echt iets voor jou? Kom gerust langs om de collectie te ontdekken. Sam toont je graag alle beschikbare modellen!